Freesiastraat

Kenmerken

Type
Eengezinswoning
Huurprijs
€ 975,- excl.
Plaats
Capelle a/d Ijssel
Oppervlakte
111m²
Interieur
Kaal
Slaapkamers
3
Geschikt voor
1 - 3 personen
Beschikbaar per
1 jan 2018
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Ruime 5-kamer woning met tuin aan de voorzijde op de Freesiastraat in Capelle aan den Ijssel te huur. Ideaal voor een stel of een jong gezin! In de woonkamer ligt een laminaat vloer, echter op de bovenverdieping en zolder dient nog wel een vloer gelegd te worden door de nieuwe huurder. Op loopafstand bevinden zich de supermarkt, diverse winkels en openbaar vervoer voorzieningen (metrostation Schenkel). Ook winkelcentrum "de koperwiek" met tal van winkels in de nabije omgeving.

Indeling:
Begane grond
- Hal met een oppervlakte van ca. 3.7m².
- Woonkamer met een oppervlakte van ca. 32m².
- Open keuken met een oppervlakte van ca. 5.4m² (ca. 2.2m x 2.5m).
- Toilet met een oppervlakte van ca. 1.1m².
- Tuin aan de voorzijde van de woning.

Eerste etage
- Slaapkamer met een oppervlakte van ca. 8.2m² (ca. 4.2m x 1.96m).
- Tweede slaapkamer met een oppervlakte van ca. 14.5m² (ca. 2.8m x 5.1m).
- Derde slaapkamer met een oppervlakte van ca. 10m² (ca. 2.8m x 3.6m).
- Badkamer met een oppervlakte van ca. 4.8m² (ca. 2.5m x 2.0m).

Tweede etage
- Zolder met een oppervlakte van ca. 25.5m² (ca. 5.3m x 4.9m).

Diverse kenmerken:
- Voorzieningen keuken: gaskookplaat, afzuigkap en combi-magnetron.
- Voorzieningen badkamer: douche/bad, toilet en wastafel.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Beglazing: dubbel glas.
- Bij de woning hoort een vaste parkeerplek voor de deur. De kosten van de parkeerplek zijn inbegrepen in de servicekosten. Een extra parkeerplaats kan gehuurd worden voor € 37,50 per maand.
- Externe berging in de onderbouw.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 825,00 exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen maandelijks € 150,00. De kosten voor gas, water, elektra, internet/TV en gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
- De waarborgsom bedraagt € 1.950,00.
- De bewoning is mogelijk voor een maximum van 3 personen of een gezin met kinderen.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "address": "Freesiastraat 30", "city": "Capelle a/d Ijssel", "zipcode": "2906CJ", "lat": 51.9375549, "lng": 4.5792675, "heading": false, "pitch": false } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN