Aelbrechtskade

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 750,- excl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Delfshaven
Oppervlakte
45m²
Interieur
Gestoffeerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 - 2 personen
Beschikbaar per
1 okt 2017
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

*Wegens grote belangstelling voor deze woning, plannen we op het moment geen nieuwe bezichtigingen meer in.*

Net, charmant 2-kamerappartement op de Aelbrechtskade in Delfshaven te huur. De woonruimte wordt in gestoffeerde staat verhuurd en is gelegen op de tweede etage. Het centrum is te bereiken in 10 minuten fietsen en in 15 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkels, de supermarkt en openbaar vervoer verbindingen.

Indeling:
- Woonkamer met open keuken met een oppervlakte van ca. 25m².
- Slaapkamer met een oppervlakte van ca. 16m².
- Balkon met een oppervlakte van ca. 5.5m².
- Badkamer met een oppervlakte van ca. 5 m².

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: laminaatvloer.
- Voorzieningen keuken: kookplaat en koel-/vriescombinatie.
- Voorzieningen badkamer: douche, toilet, wasmachine en wastafel.
- Verwarmingssysteem: CV-combiketel.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 750,-. Het voorschot voor servicekosten, gas, water, elektra is € 100,- per maand. De kosten voor internet/TV en gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
- De waarborgsom bedraagt € 1.500,-.
- Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel, geen woningdelers.
- Bewoning is niet mogelijk voor studenten.
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "address": "Aelbrechtskade 16", "city": "Rotterdam", "zipcode": "3022HL", "lat": 51.9192331, "lng": 4.4426192, "heading": false, "pitch": false } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN