Bergse Dorpsstraat

Verhuurd

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type
Appartement
Huurprijs
€ 895,- incl.
Plaats
Rotterdam
Wijk
Hillegersberg-Schiebroek
Oppervlakte
35m²
Interieur
Gemeubileerd
Slaapkamers
1
Geschikt voor
1 persoon
Beschikbaar per
direct
Huurperiode
minimaal 12 maanden
Download brochure

Omschrijving

Nette, volledige gemeubileerde studio op de populaire Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg te huur. De woonruimte is gelegen op de tweede etage. Het centrum is te bereiken in 15 minuten fietsen en in 20 minuten met het openbaar vervoer. In de nabije omgeving bevinden zich de Bergse Plas, diverse cafés, restaurants, boetieks en de supermarkt.

Indeling:
- Woonkamer.
- Half open slaapruimte.
- Balkon.
- Half open keuken.
- Badkamer.

Diverse kenmerken:
- Inventaris/Stoffering: volledig gemeubileerd zoals te zien op de foto’s.
- Voorzieningen keuken: combi-magnetron, koelkast, gaskookplaat, wasmachine en keuken- en eetgerei.
- Voorzieningen badkamer: douche, toilet en wastafel.
- Betaald parkeren met bewonersparkeervergunning.

Voorwaarden:
- De maandelijkse huur bedraagt € 780,-. De kosten voor gas, water, elektra en internet internet/TV bedragen € 115,- per maand. De kosten voor gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
- De waarborgsom bedraagt € 895,-.
- De bewoning is mogelijk voor een maximum van 1 persoon (geen stellen toegestaan).
- De minimale huurperiode is gelijk aan 12 maanden.
- Roken in de woning is niet toegestaan.
- Huisdieren zijn niet gewenst.

Bent u geïnteresseerd?
- Voordat u een bezichtiging kunt inplannen moet u ingeschreven staan op de website van Perfectrent. Deze inschrijving, zoals het hele huurproces, is bij ons geheel gratis.
- Na uw inschrijving kunt u ons mailen of bellen om een bezichtiging in te plannen.

Locatie

[ { "address": "Bergse Dorpsstraat 22", "city": "Rotterdam", "zipcode": "3054 GD", "lat": 51.9557708, "lng": 4.494103, "heading": false, "pitch": false } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reageren

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

* verplichte velden

DEZE WONING BEZICHTIGEN?

SCHRIJF U EERST GRATIS IN.

INSCHRIJVEN