Over ons

Perfectrent is een verhuurmakelaar voor woningen in de regio Rotterdam. Ons doel is huurder en verhuurder perfect te begeleiden.

Wij bieden woningen aan waarin wij zelf ook zouden willen wonen. Van studio’s, appartementen tot eengezinswoningen.

Wij verhuren aan wie wij ook onze eigen woning zouden verhuren. Van studenten, young professionals tot (expat) gezinnen. 

De eerste steen werd in 2010 gelegd. Inmiddels zijn wij een team van zeven en verhuren wij tientallen woningen per maand.

Passie bepaalt succes. Binnen ons team hebben wij daarom allen ons eigen vakgebied (zie meer onderaan).

Ons zusterbedrijf is Solid Vastgoedbeheer. Door vastgoed ook te beheren bieden wij beleggers een alles-in-een oplossing.

Maak kennis met het team


MIeKE

MAKELAAR BUITENDIENST

Mieke bedenkt de juiste verhuurstrategie en verzorgt opnames, bezichtigingen en opleveringen. Zij studeerde Vastgoed & Makelaardij.

lisa

COMMERCIËLE DUIZENDPOOT

Lisa is onze commerciële duizendpoot en koppelt woningzoekers met ons aanbod. Daarbij verzorgt zij onze social media accounts, de telefoon, e-mails en agenda’s.

Eline

Daniëlle

Expat Rental consultant

Daniëlle is ons contactpersoon voor expatbedrijven en begeleid u graag met het huisvesten van uw personeel. Zij is sinds 2005 actief in de Rotterdamse vastgoedmarkt. 

TOBIAS

EIGENAAR / DIRECTEUR

In 2010 is Tobias voor zijn studie Economie van Duitsland naar Rotterdam geïmmigreerd. Nog in hetzelfde jaar begon hij als zelfstandig verhuurmakelaar.

BENIEUWD HOE WIJ TE WERK GAAN?